Uitgelezen

Door Merlijne de Jong

Vallen en opstaan

Een verassend afwisslende CD over vallen en opstaan en gevoelens die daarbij joren. De muzikale stijlen lopen uiteen van Middeleeuws tot salsa, de begeleiding van swingende accordeon met percussie tot a-capella gezongen liedjes.
De muzikale kwaliteit is enorm, zowel vocaal als instrumentaal. Vallen en opstaan vormt een leuke aanvulling op bekend repetoire met themaliedjes over bijvoorbeeld boos zijn, lief en natuurlijk met een liedje over.... vallen en opstaan! Kortom, weer een nieuwe CD met liedjes om vrolijk van te worden, want: Zingen is leuk!
Net zoals de andere CD’s uit de serie ‘Zingen is leuk!’ is er naast de CD een prentenboekje uitgegeven. Het boek bevast de liedteksten, notatie en begeleiding van de liedjes en is vrolijk geïllustreerd.

Vallen en opstaan
Boek ( €11,50), CD (€12,50)
Informatie: Uitgeverij Pereboom (telefoon/fax: 035- 6930 983, website: www.uitgeverijpereboom.nl)

Noot van de redactie:
Trude de Waarden producties gaan met ingang van de najaarsaanbieding 2003 samen met Scepter Uitgeverij onder
de naam Uitgeverij Pereboom.

Hé, hallo
Een speelse CD met 32 die muziekpedagoge Ingrid Tjaden tijdens haar muzieklessen veel gebruikt. De liedjes wordem op een aanstekelijke wijze gezongen en nodigen uit mee te zingen en te bewegen. Ingrid Tjaden heeft een verassend toegankelijke manier van zingen en musiceren. Liedjes worden afwisselend met (accordeon en natuurlijk gitaar) en zonder begeleiding gezongen.
De liedjes op de CD vormen een rustig geheel om naar te luisteren, mee te zingen of te doen. Hé, hallo vormt een prettige afwisseling tussen bekend en minder bekend repetoire.

Hé, hallo

CD (adviesprijs: €10,95 )
Informatie: Te koop bij verkooppunten vanWeleda-producten (o.a. natuurvoedingswinkels) of rechtstreeks te bestellen
door €10,95 over te maken op Postbankrekeningsnummer 117 248 t.n.v. Weleda Nederland te Zoetermeer,
o.v.v. CD Hé, hallo en je volledige adres.

Noot van de redactie:
Zie ook het verslag van de openbare muziekles van Indrid Tjaden elders in dit blad.